Jag är en mycket frusen person och har alltid varit det. Förutom när jag var höggravid med första barnet då förstås. På kursen nu så slog det mig att jag satt med kortärmad tröja utan att frysa, medan många andra satt med koftor och frös!!! (Jag är inte gravid.) Jag misstänker starkt att det har med min nya kost att göra. Underbart är det i alla fall!!!
Fick en kommentar om att jag åt löksill som ju innehåller socker i lagen. Jag är förstås helt medveten om det och tycker att jag kan ta det eftersom sill i övrigt är så nyttigt. Ska googla det där. Dels undrar jag hur illa det är med ett par bitar (2 g kolhydrater per bit enl min mat-app), dels undrar jag vilka sorter man ska välja. Såg att det finns recept med stevia, men det är jag skeptisk till.
Nu ska jag koppla av med min nya bok: Den hemlige kocken.
Äh, ät du din löksill! Sill är en superbra källa till Omega3, och sockret finns mestadels i lagen så den behöver du ju inte dricka ;) Jag brukar låta min sill rinna av lite på papper men det är eg inte främst för att bli av med sockret utan för att jag tycker att det kan bli "bladdigt" på tallriken annars. Är man extremt sockerkänslig kanske inte sill funkar men det verkar du ju inte vara så som sagt, ät sill! =)
SvaraRaderaHärligt att du slipper frysa! Du äter förmodligen mer energi än förr och mer fett vilket gör att kroppen har "råd" att hålla igång värmeproduktionen i kroppen.
Då är julen räddad!!! ;-)
SvaraRaderaDet är verkligen underbart att slippa frysa hela tiden. Nu hoppa jag bara att kroppen förstår att jag äter ordentligt så den börjar släppa ifrån sig överflödet. Jag väntar...
Tack för svaret!