Mitt mål att träna varje dag håller än. Idag var det väldigt nära att det sprack. Jag avbokade kettlebellspasset tidigt i morse för jag insåg att det inte skull passa in i dagens planering. Planen var istället att träna styrka under dagen. Inte heller den planen höll, på grund av att folk inte tycker att det är så viktigt att hålla avtalade tider. Detta innebar även att vi inte kunde äta lunch hemma utan fick äta på Max. Fast så synd om mig är det ju faktiskt inte för deras Low-carb-burgare är riktigt god. Jag tog en sidesallad istället för bönsalladen. På kvällen åt vi ankbröst och då valde jag att dricka ett glas rött till det. Ankbröst kräver nästan det, eller??? Direkt efter middagen tog jag mig i alla fall i kragen och gick ut på PW i 45 minuter. Vanligtvis gör jag det på morgonen och det var tydligt vilken skillnad det blir i tempo. Nästan en minut snabbare per km än normalt.
Kvällens mat var fantastiskt god och fräsch.
Två ankbröst (total 450g) snittades, saltades och pepprades. Därefter stektes de rosa och lades undan för att vila innan de skivades tunt.
Blanda saften av en lime (gärna blandat med apelsin), liiite sesamolja, fisksås, färsk finhackad ingefära och chilipeppar (jag använde torkad). Smaka av med salt och peppar. (Behövs förmodligen inte salt.) Blanda även i saften som runnit av från ankbrösten. Lägg sedan i de skivade ankbrösten och blanda.
Sallad
Blandad sallad
Två salladslökar (jag använder hela) strimlas
Shitakesvamp delas och steks i smör. Salt och peppar.
Till detta hade vi shiratakinudlar men det var helt onödigt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar